Hvilket regnskabsprogram er det bedste?

Smart Regnskab er et yderst professionelt regnskabsprogram, der samtidig sælges til en meget billig pris. Med Smart-Regnskab kan du lave al din bogføring i et program, og derudover har programmet også en mængde andre fordele. Det er et bogføringsprogram hvor du endvidere også kan lave faktura direkte i PDF, som du herefter kan udskrive og sende til kunderne. Programmet holder endvidere også styr på dine varer og varegrupper, samt kunder/debitorer. På den måde kan du meget let og enkelt lave faktura, og registrere indbetalinger af faktura med blot et par enkelte klik.

Den helt store fordel kommer naturligvis ved prisen, der kun er 499 + moms. De fleste andre regnskabsprogrammer koster et par tusinde kroner, for slet ikke at tale om online programmer der kan koste et par hundrede kroner per måned, hvilket let bliver til over 2000 kroner per år. Når man således har købt programmet for 499 er det ens ejendom, og der kommer ikke nogen løbende omkostninger. På smart-regnskab.dk kan man se instruktionsvideoer og altså se hvordan programmet virker.

Leveringen af programmet er meget effektiv. Bestiller man med kort får man det leveret med det samme per email, og bestiller man programmet på CD har man det typisk 1-2 dage efter.


Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.